Sluiten
Persoonlijk profiel
Vrouw
Jolanda
Althuis
jobhulp@gmail.com

JobHulp Culemborg wil, op motiverende wijze, werkzoekenden een stap verder helpen richting het vinden van een baan die bij hen past. Ook verbinden we Culemborgse bedrijven/ organisaties met gemotiveerde medewerkers.

Kenmerkend voor mijn hele carriere is: werken met hart voor mensen. Of deze mensen zich nu aan de rand van de maatschappij bevinden, kwetsbaar zijn vanwege een werkeloosheidsperiode, vanuit een andere cultuur afkomstig zijn etc. Ieder mens is voor mij waardevol en uniek. In het begeleiden van mensen zet ik mijn talenten volop in: enthousiasme, motiverende training & coaching, empathie en creativiteit.

https://www.linkedin.com/in/jolanda-althuis-416596a1/
https://www.facebook.com/jobhulp
@JobhulpC
Bedrijfsprofiel
JobHulp Culemborg
JobHulp Culemborg wil, op motiverende wijze, werkzoekenden een stap verder helpen richting het vinden van een baan die bij hen past. Daarvoor zijn er verschillende eigentijdse activiteiten ontwikkeld: JobGroep en JobMaatje. JobGroep is een serie van 8 bijeenkomsten voor werkzoekenden met training, ontmoeting, empowerment en interactie. Bij een JobMaatje wordt de werkzoekende één op één begeleid door een getrainde vrijwilliger. Sleutelwoorden: persoonlijke aandacht en ondersteuning = maatwerk. Daarnaast organiseren we, voor mensen voor wie betaald werk (nog) een stap te ver is de training 'Stap in Vrijwilligerswerk', om zo weer te kunnen deelnemen aan de maatschappij en vanuit persoonlijke kwaliteiten passend en duurzaam vrijwilligerswerk te vinden.
Culemborg
06-18673367
jobhulp@gmail.com
http://jobhulp.org
Account details