Sluiten
Persoonlijk profiel
Vrouw
Frederike
Roetgerink
info@vanderhorstmakelaardij.nl

Van der Horst Bedrijfsmakelaardij: thuis in bedrijfspanden.
In de regio Geldermalsen - Culemborg – Tiel is van der Horst Bedrijfsmakelaardij zeer goed ingevoerd in alles wat te maken heeft met commercieel vastgoed. Een team met hoog opgeleide, enthousiaste vrouwen met gedegen vakkennis, een gezonde dosis humor, doorzettingsvermogen en lef.

Met veel enthousiasme houden we ons dagelijks bezig met het verhuren, verkopen, adviseren, taxeren en beheren van winkels, kantoren, bedrijfspanden, beleggings objecten, bedrijfsverzamelgebouwen, logistieke gebouwen en bouwgronden.

Dit doen we met een no-nonsense mentaliteit waarbij hard gewerkt wordt maar ook veel gelachen. We zijn trots op de lange en prettige relaties die we hebben met onze, doorgaans vaste, klanten die we allen persoonlijk kennen.
Ons credo: voor elke bedrijfstak een passende locatie!

Bent u op zoek naar een actieve makelaar voor het verkopen of verhuren van uw onroerend goed of zoekt u een adviseur voor het aankopen (of huren) van een nieuwe locatie? Dan komen we graag bij u langs. Ook het beheer van uw commercieel vastgoed is bij ons in vertrouwde handen.

https://www.linkedin.com/company/van-der-horst-bedrijfsmakelaardij-&-vastgoed-beheer/
Bedrijfsprofiel
Van der Horst Bedrijfsmakelaardij
Uw deskundige en creatieve partner voor commercieel vastgoed
Oudenhof 2A
4191 NW
Geldermalsen
0645652113
info@vanderhorstmakelaardij.nl
http://www.vanderhorstmakelaardij.nl
Account details