Sluiten
Persoonlijk profiel
Man
Dennis
van Soelen
info@ds-events.nl

Bruiloften, huwelijksjubilea, verjaardagen, kraampartijen, recepties, diners, buffetten, personeelsfeesten, productpresentaties, vergaderingen, noemt u maar op; voor al deze gelegenheden is DS-events uw partner! Wij heten u daarom ook van harte welkom op onze website.
DS-events verhuurt allerhande evenementen/partymaterialen en regelt alles voor grote en kleinere evenementen, feesten en partijen. In elk gewenste sfeer, voor iedere doelgroep. We zijn er voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Van grootschalig tot intiem! U kunt bij ons terecht voor de huur van tafels en een paar stoelen maar ook voor de inrichting en verzorging van een complete feestaccommodatie.

We hebben alles in huis om van uw evenement een geslaagd feest te maken. Wij verhuren tapinstallaties, tenten, tafels en stoelen, licht- en geluidsfaciliteiten, toiletvoorzieningen, brandbeveiliging, podia, kramen, stroomvoorziening, wateraansluitingen, ledbars, rode lopers en nog veel meer. Tevens is er de mogelijkheid dat wij de drank en de catering voor u verzorgen.

Voor de verhuur van materialen en bijbehorende producten kunt u in onze online verhuurshop een inzicht krijgen van de kosten voor uw evenement / feest. Uiteraard kunt u direct een bestelling plaatsen. Mocht u vragen of advies nodig hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder.

https://www.facebook.com/dseventsculemborg/
https://twitter.com/DSeventsNL
Bedrijfsprofiel
http://www.ds-events.nl
Account details