Sluiten
Persoonlijk profiel
Man
Andre en John
Versteeg
contact@joh-versteeg.nl

Joh. Versteeg BV is een familiebedrijf te Culemborg met verscheidene aannemers- en verhuurdiensten. Het aannemers- en verhuurbedrijf is opgericht in april 1962 en heeft inmiddels zeer ruime ervaring in de GWW, oftewel grond-, weg- en waterbouw. Naast deze werkzaamheden zijn wij gespecialiseerd in rioolwerk en riool ontstoppen.

Ons aannemers- en verhuurbedrijf is uiteraard in het bezit van ISO 9001:2008 en VCA-certificaten, zodat al onze projecten op een veilige en professionele wijze worden uitgevoerd.

Het is een feit, dat er nog een hecht samenwerkingsverband is met de opdrachtgevers van jaren her. Een beter compliment kan een bedrijf zich haast niet wensen. Met onze goed gemotiveerde vaste medewerkers en een eigen machinepark levert Joh. Versteeg een prima stuk werk tegen een eerlijke prijs.

Naast deze aannemerswerkzaamheden verhuren wij ook inpandige kantoorruimten (Ondernemers Centrum Culemborg) en inpandige schone opslagboxen (Ruimte Centrum Culemborg). Joh. Versteeg is hét aannemers- en verhuurbedrijf in Culemborg waarop u kunt rekenen.

Bedrijfsprofiel
Joh. Versteeg BV
Grondwerk / Riolering / Bestrating / Machineverhuur / Riool Ontstoppingsservice / Zand-, Grind-, en Grondhandel / Verhuur kantoor- en opslagruimte
Industrieweg 1a
4104 AP
Culemborg
0345-512847
contact@joh-versteeg.nl
http://www.joh-versteeg.nl
Account details