Sluiten
Persoonlijk profiel
Man
Gerard
Kilsdonk, van
g.van.kilsdonk@planet.nl

Grenzen verleggen, één van mijn grootste drijfveren. Continu mijzelf willen ontwikkelen, blijven groeien en uitblinken in de dingen die ik doe. Een drijfveer die maakt dat ik open sta voor nieuwe dingen, dat ik risico's durf te nemen en dat ik mijn ambities nastreef.

Ik durf mijzelf continu te evalueren, te kijken waar ik mijzelf in kan verbeteren. Ik heb ervaren dat gedrag daarin de doorslaggevende factor is. Gedrag, allesbepalend voor het succes van de verandering.
 
Ik ontdekte dat ik mijn persoonlijke drijfveren van toegevoegde waarde kon laten zijn voor anderen. Ondernemers en organisaties zijn continu op zoek naar succes, willen groeien, willen zich profileren, willen vernieuwen en willen excelleren. Maar veelal weten zij niet hoe. Veelal zijn zij zoekende. Veelal ook zijn zij zich van veel factoren die bepalend zijn voor succes niet bewust. Dat maakte dat ik mijn persoonlijke drijfveren ben gaan inzetten om anderen te helpen. Mijn hogere doel is dan ook: "My vision is to make yours come true!". Als ik er aan kan bijdragen om de ambities van ondernemers en organisaties waar te maken, bereik ik daarmee ook mijn doel. Ik ben van toegevoegde waarde gebleken!

https://www.linkedin.com/in/gerardvankilsdonk
https://www.facebook.com/gerard.vankilsdonk
@Talk2Bizzness
https://plus.google.com/+GerardvanKilsdonk/
Bedrijfsprofiel
Het Nieuwe Zeker
Consultant Change Management Het Nieuwe Zeker
Kooiweg Oost 13
4107 LT
Culemborg
+31 6 22 14 00 22
gvk@hetnieuwezeker.nl
http://www.hetnieuwezeker.nl
Account details